Helhetsgolf sverige

Låt oss leverera något nytt inom Svensk Golf

Skräddarsy Golfen med oss!

HelhetsGolf Sverige erbjuder upplägg för er som vill erbjuda unika golfupplevelser åt er själv, vänner eller era kunder.  Vi arrangerar bland annat golfresor, weekends, kurser och event, både på hemmaplan och utomlands. HelhetsGolfen är ett nytt sätt att utveckla din potential som golfare och att ta ett helhetsgrepp inom sporten.

Som researrangör kan du erbjuda Golfupplevelser utöver det vanliga - Låt oss erbjuda riktigt bra paket, med eller utan Värd & koordinator på plats. Vi är med hela vägen - ta kontakt för mer info och möjligheten till samarbete. 

Robert Löfqvist,Golftränare/PRO
Åsa LjungdellKoordinator och Hälsocoach
Mail: Helhetsgolf@gmail.com

Robert Löfqvist

PGA Club Professional

Robert "Robban" Löfqvist är en av Sveriges främsta Golftränare/PRO med dygt 25 år som entreprenör i branchen. Förrutom härliga Golfresor arbetar Robban med privatlektioner, gruppträning, custom fitting, event och golfskolor. 

Nu tar HelhetsGolf Sverige konceptet vidare och erbjuder sina tjänster för dig som researrangör - Vill du vara först på bollen?
Låt oss
skräddarsy resor och fantastiska golfupplevelser tilsammans. De senaste åtta åren har våra egna golfresor bland annat gått till soliga banor i Spanien, Grekland och Portugal. 

HelhetsGolf är ett samarbete mellan Robert Löfqvist Golf Academy och Åsa Ljungdell, Hälsocoach och Mental tränare på Svenska Coachkompaniet

Referenser:
Betyg som tränare och coach: TIMECENTER - Omdömmen

Som uppskattad samarbetspartner och profil i
Svensk Golf, med event så som Superstart Classic och Golfresor, bjuder Robban bland annat på lärorika artiklar i magasinet och mycket uppskattade instruktionsvideos online: Golfskolan | Svensk Golf

Tränare/PRO & Coacher

Att lära ut professionell spelarteknik, fysisk träning och se till att golfaren har rätt utrustning är en del av vår passion. Samtidigt vill vi inspirera golfaren till att odla mental balans och ett inre välmående, för att få till dom riktigt bra resultaten!

PGA-professional, Tränare och Coach

Robert Löfqvist

Alla kan lära sig att spela bra golf och med en riktigt bra golftränare går det ännu bättre!

Robert Löfqvist heter jag och golf har varit min stora passion sedan jag var 6 år. Jag har spelat som proffs i 11 år, spelat på flera olika tourer och arbetar även som coach till några duktiga tourspelare.

Jag har arbetet som tränare i över 25 år och har min hemmabana och studio på Ängelholms GK. Jag arbetar med klubbmärket Ping, som Custom fitting expert och jag driver även Golfshopen på klubben.

HelhetsGolfen är ett nytt sätt att arbeta med golfare, där vi har med både kropp och sinne för att få ännu bättre resultat!  Golf är så mycket mer än att bara svinga en golfklubba och vi arbetar med varje sällskap och golfare utifrån  deras egna förutsättningar och mål.

Välkommen att ta kontakt
Robert Löfqvist 0708 58 40 81

Robert Löfqvist Golf Academy

Hälsocoach och koordinator

Åsa Ljungdell

Hjälp dig själv att lyckas genom att ge dig själv det bästa inom friskvård och Mental träning.

Jag heter Åsa Ljungdell och arbetar bland annat som Coach och Hälsoinspiratör med stor passion för förändring och utveckling.

Med över 20 års erfarenhet inom friskvård, coaching och Mental träning stortrivs jag i rollen som bollplank och inspiratör. Jag tror på vikten av att noga lära känna sin kropp och dess signaler för att medvetet kunna påverka dina resultat och hjälpa dig själv att lyckas.

Jag är bland annat Socionom, Kostrådgivare med inriktning KBT, Coach och instruktör med bred erfarenhet av utbildning och handledning.

Jag arbetar lösningsfokuserat och alltid efter dina egna förutsättningar. Varje uppdrag är unikt och alltid skräddasytt.

Välkommen att ta kontakt
Åsa Ljungdell 0763 18 35 18

Svenska Coachkompaniet.se

Tjänster och paket

HelhetsGolf erbjuder bland annat golfteknik, fysträning, utrustning och mental styrketräning. Golfaren får dessutom lära sig mer om vinsterna med att ha en sund livsstil och att ge kroppen bra bränsle. Vid behov kan du som arrangör även boka "Värd och koordinator" på plats för ett smidigt upplägg och möjligheten till en egen kontaktperson på plats. 

Golfträning och teknik

PGA Club Professionell

Vill ni erbjuda privatlektioner eller utveckla golfen i grupp? Vi erbjuder unika upplägg och skräddarsytt vid behov.
Boka vår tjänst:
Golfträning och teknik

Ta kontakt för samarbete och förslag.

Coachning & Mental träning

Coach och Tränare

Önskar ni erbjuda golfaren upplägg för  coachning och Mental träning?
Boka vår tjänst: C
oachning och Mental träning

Ta kontakt för samarbete och förslag.

Arrangemang & Event

Värd och koordinator

Önskar ni en professionell värd och koordinator på plats inför ett kommande event?
Boka vår tjänst:
Värd & koordinator

Ta kontakt för samarbete och förslag.

Utveckla golfen redan idag - skillnaden som gör skillnaden!

Alla kan spela golf och när du, utöver din vanliga golfträning och teknik, även investerar i din kropp och livsstil, får du resultat helt utöver det vanliga. HelhetsGolf Sverige har ett helhetstänk och koncept som innebär att vi alltid ta hänsyn till både kropp & sinne, i förändring och utveckling. Vi erbjuder unika upplägg med tillval av Mental träning, fysträning och föreläsningar inom friskvård och livsstil.

Förutom professionell golfträning och teknik erbjuder vi även funktionen värd & koordinator på plats. Varje uppdrag är unikt och skräddarsys för bästa upplevelse. 
Välkommen att ta kontakt för förslag om samarbete med HelhetsGolf Sverige

Hälsningar, Robban & Åsa 

HelhetsGolf Sverige är ett samarbete mellan Robert Löfqvist Golf Academy och Åsa Ljungdell, Hälsocoach och Mental tränare på Svenska Coachkompaniet.se

Vi finns på Instagram och Facebook: helhetsgolf Sverige

HelhetsGolf Sverige

Kontakta oss

Du når oss på telefon, mail eller genom att fylla i kontaktformuläret. Vi återkommer till dig inom kort.

Välkommen att ta kontakt:
Robert Löfqvist 0708 58 40 81, Golftränare/PRO
Åsa Ljungdell 0763 18 35 18, Koordinator och Hälsocoach

Namn Telefon E-post Ditt meddelande Skicka in